16-18.2 Ystävänpäivä -treffit

16.02.2018

Noniin, nyt alkaa olemaan ystävänpäivä-treffit purkissa. Viikonlopun aikana tapahtui vaikka mitä ja tässäpä teille nyt hieman parhaita paloja. 

Perjantaina illalla pääsi uikkarisaunaan, joka onkin monen viikonloppua viettävän lempipaikka. Saunomisen jälkeen olikin sitten illan ohjelman vuoro. Nimittäin Laululintusen Marko tuli aivan ite vetämään karaokea. Oi että! Karaoke-tansseissa olikin paljon porukkaa, sekä mikin taakse uskaltautui myös moni uusi kasvo. Muun muassa meidän oma Hannu, joka kiven kovaan aina väittää ettei karaokea laula.

Lauantaina aamupäivästä ihmisten herättyä vaunuistaan ja autoistaan. Päivä valkeni todella kauniina sekä aurinkoisena kevätpäivänä.

Moottorikelkka saatiin myös käymään, vaikkakin hieman aikaa se vei. Lapset rakastuivat moottorikelkka kyydityksiin sekä ahkiossa matkustamiseen. Naurua oli ilmassa ja aika kului huomaamatta. Samaan aikaan sisällä tanssilavalla oli mahdollisuus pelailla erilaisia lautapelejä ja askarrella Suvin johdolla hama-helmistä magneetteja.

Pian jo kuitenkin alkoi nälkä yllättää, mutta onneksi yhteisruokailu alkoikin aivan pian. Ruokana oli pyttipannua sekä paistettuja kanamunia lisukkeineen. Tyytyväisiä ilmeitä oli monta kun ruokaa sai nenän eteen ja moni haki myös lisää. Mutta mikäs siinä oli hakiessa kun ruokaa oli varattu sopiva määrä ja meidän "vakiokokki" Irma jaksoi ruokkia ja paistaa nälkäisille karavaanareille ruokaa.

Ruokailun jälkeen moni meni vaunuunsa ja "vattan viereen maate" eli hiljaisuus laskeutui alueelle sillä monessa vaunussa oli ruokalevon aika. 

Pikkuhiljaa alkoi kuitenkin nokan väki jo heräilemään, sillä seuraavana vuorossa olikin sitten lauantain saunat. Ja mikäs siinä oli saunoessa, sillä pian pitäisikin jo taas laittaa tanssikengät jalkaan. 

Illalla olikin jo hieman jännittynyt tunnelma kun kaikki odottivat Kallionokan ensimmäistä tanssien esiintyjää. Mutta mitä sitä turhaan jännitämään sillä sehän oli Pelkosen Tytti, rumpalinsa kanssa.  Hauskaa oli ja muutama yllätysesiintyjäkin nähtiin lavalla. En tiedä oliko karaoke jäänyt hieman päälle vai oliko niin kova halu päästä esiintymään. Mutta Tytti otti vierailevat tähdet hyvin vastaan ja yleisöäkään tämä yllättävä käänne haitannut vaan päinvastoin! Ilta kului mukavasti tanssien, ystävien kanssa jutellen ja hyvää musiikkia kuunnellen.

Pian kuitenkin jo koitti sunnuntai aamu. Ja tieto siitä että tänään on kotiin lähdön aika. Mutta mikäpä siinä on lähteä, kun tietää että aina voi halutessaan palata! Toimistossa Minna päivysti ja rahasti asiakkaita. Muutama uusi vuosipaikkalainenkin saatiin viikonlopun aikana.

Iso kiitos kuitenkin vieraillemme, teitte viikonlopusta taas mahtavan ja nyt tiedämme taas että oikeaan suuntaan olemme menossa!                -Kallionokan väki-

Myös suksi luisti hyvin, ja päivä ulkona meni rattoisasti. Sillä Kristallirannan Matti oli meille käynyt tekemässä latuja kentälle sekä järven jäällä oli latuja, mitä nyt osa hieman lumen peitossa edellispäivän lumisateen vuoksi. 

Potkukelkat oli myös aivan hitti-juttu niin aikuisilla mutta ennenkaikkea lapsien keskuudessa. Vessojen edestä sai ottaa lainaksi potkukelkan ja oli monia kertoja kun eipä parkissa ollutkaan yhtään kelkkaa..