29.3 - 2.4 Kallionokan pääsiäinen

29.03.2018

Perjantaina lapset puuhastelivat puuhanurkassa ja kisailivat "tikanheitossa", tästä jokainen osallistuja sai mitalin kaulaansa. Lapset innostuivat myöskin pääsiäismunien maalaamisesta. Illalla oli tietysti myöskin saunat, jonka jälkeen Tytti ja Hannu esiintyivät tanssikansalle. Ja hauskaa oli!


Lauantaina taasen oli ohjelmaa, mutta ensikertaa alueella vierailivat leipomotuotteita sekä lihatuotteita myyvät toriautot. Ja se oli menestys, jonoa riitti ja autot ostettiin melkein tyhjiksi.

Lauantaina iltaan kuului myöskin saunat ja tietysti karaoketanssit! Sekä talkoilla kerätty "pääsiäsikokko" sytytettiin ja näin saimme myös meille Kallionokalle pääsiäisvalkean.Sunnuntaina taasen aloitettiin reippailulla aluetta ympäri luontopolun merkeissä. Iltapäivällä paistettiin porukalla maukkaita muurinpohjalettuja.

Maanantaita uhkasi raju lumisaderintama ja sen pelästyttäminä suurin osa pääsiäisen viettäjistä keräsi kimpsunsa jakampsunsa sekä suuntasi kotiin.


Kaiken kaikkiaan pääsiäsinen oli kelien puolesta todella hieno. Suurin osa väestä teki kävelyretkiä jäälle ja pilkkijöitäkin jäällä riitti, matkassa oli monia ensikertalaisia sekä konkareita, mutta kaikki mahtuivat sulassa sovussa hyvin nauttimaan pilkkimisestä.

Kiitokset kaikille mukanaolleille. Nyt jatkamme alueen siistimistä ja odotellaan vappua!